"Stiu ca nu stiu nimic, si nici macar asta nu stiu..." - Socrate

miercuri, 30 martie 2011

Coritiba vs. Atlético GO, victorie sau egal Coritiba + Eastwood vs. Hyde Utd., victorie Eastwood

Bine v-am regasit!

Tinand cont de oferta saraca de meciuri a zilei de azi, am ales pentru azi o combinatie intre un meci din cupa Braziliei alaturi de un altul din Anglia.
In primul din ele, gazdele de la Coritiba primesc vizita celor de la Atletico GO. Este vorba de returul intalnirii ce conteaza pentru calificarea intr-o etapa superioara a cupei Braziliei. Rezultatul din tur a fost de 2-1 pentru Coritiba asigura gazdelor un avans ce se poate dovedi a fi decisiv in privinta formatiei ce merge mai departe, insa pronosticul meu este de 1X, pentru siguranta, desi sunt sanse mari ca gazdele sa-si continue seria de victorii. Asadar pronostic 1X, cota 1,16 la bet365.Meciul se disputa joi la ora 03.50.

Al doilea meci al zilei ne poarta in Conference North England, unde gazdele de la Eastwood Town, neinvinse in ultimele 5 partide (4 victorii si un egal) primesc vizita celor de la Hyde Utd, ocupanta a locului 19 din 21 de echipe. Meciul pare a fi unul la discretia gazdelor, parcursul bun din ultimele partide parand a fi un argument hotarator in acest sens. Mentionez si faptul ca din 3 partide disputate intre cele 2 echipe, 2 au fost castigate de Eastwood si una singura de Hyde. Mizez pe victoria gazdelor, cota 1.44, bet365.Meciul se disputa miercuri la ora 21.45.

Asadar, cota totala 1,44 x 1,14 = 1,64.

Mult succes tuturor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu