"Stiu ca nu stiu nimic, si nici macar asta nu stiu..." - Socrate

duminică, 20 martie 2011

Napoli - Cagliari, victorie Napoli, cota 1.53

A doua predictie de azi ne poarta pe Stadio Sao Paolo din Napoli acolo unde gazdele de la Napoli, alaturi de un stadion plin precum un vulcan aflat in eruptie primesc vizita celor de la Cagliari. Infrangerea suferita ieri de Ac Milan le da posibilitatea napoletanilor de a se apropia la doar 3 puncte de prima treapta a clasamentului, un eventual rezultat surpriza dintre Inter si Lecce dandu-le posibilitatea de a urca pe locul doi in clasament. Dupa eliminarea din Europa League si dusul rece administrat de Ac Milan pe teren propriu, prin victoria cu 3-0, Napoli da semne de revenire pe traseul ce i-a adus atat de sus in clasament, victoria cu 3-1 in deplasare, in fata celor de la Parma, fiind un prim pas. Al doilea poate fi facut azi, Cagliari abordand acest meci dupa infrangerea usturatoare suferita acasa in fata celor de la Udinese cu 0-4. Pe teren propriu Napoli a pierdut putine puncte in acest sezon, din 14 partide disputate castigand 9, terminand 3 la egalitate si suferind doar 2 infrangeri. De partea cealalta, Cagliari pare a nu-si gasi ritmul partidelor din deplasare, din 14 partide castigand doar 3, terminand 5 la egalitate si fiind infranta in 6 partide. Asadar, pronosticul de azi pentru aceasta este victoria celor de la Napoli, cota 1.53 (bet365).

5 comentarii:

  1. Am pariat pe acest meci si a fost bine..astept cu nerabdare urmatoarea predictie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Care mai e banca? O sa postezi vreun meci in seara asta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Incepand cu pasul 2 al metodei am renuntat la a publica predictii fixe legate de fiecare pas, lasand la alegerea voastra meciurile care sa fie jucate pentru fiecare pas. Insa, ca o estimare, presupunand ca fiecare din meciurile urmatoare au fost pariate individual, banca din acest moment ar fi de 30.2 RON. Maine voi oferi o noua predictie si in masura in care oferta zilelor urmatoare imi va permite, voi incerca sa ofer mai multe predictii zilnice, din care sa puteti alege.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fara suparare, da' sa mizezi 50% din banca pe un pariu, mi se pare sinucidere curata.
    Ce te faci daca pierzi 2 pariuri consecutive? Te-ai dus pe...penis si cauti iar bani s-o iei de la 0 si poti sa-i pierzi la fel, oricand.
    Ca sa nu mai zic, 50 lei mi se pare o suma ridicola sa ajungi ca te gandesti ca faci 500lei, de 4000 cat ai "demonstrat" tu, nici nu poate fi vorba.
    Ce-ai facut acolo e ce si-ar dori multi, nu si ce s-ar putea realiza in modul asta. 99% din pariori nu cred ca ar nimeri 20 de ponturi la rand.
    Ori ai o banca mare si joci Martingale pe cota 2, ori single-uri sau bilete de maxim 2 meciuri. Pentru mine, sunt singurele metode care functioneaza, testate virtual apoi real.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  5. Depinde de perioada de timp in care iti propui sa duci la capat metoda. Ultimele predictii postate au mers daca vrei la doua capete, atat ca predictii individuale, cat si sa fie jucate in cadrul sistemului, o parte din ele. Poti alege combinatii din meciuri live, unde poti vedea cum se desfasoara meciul, si alegand 2 sau 3 combinatii pe un bilet ai sanse de reusita. De asemenea, daca iti propui sa joci zilnic timp de 20 de zile, ai dreptate, sansele merg undeva spre 0, insa cu rabdare si inspiratie, sunt sanse mari sa reusesti.Poti juca meciuri din weekend, unde oferta este mai bogata, si, jucand 2 pasi sa spunem, in fiecare weekend, ar insemna o perioada totala de timp de 2 luni si jumatate, acceptabila zic eu pentru suma la care poti ajunge.
    Multumesc pentru sfaturi si multa bafta si tie

    RăspundețiȘtergere