"Stiu ca nu stiu nimic, si nici macar asta nu stiu..." - Socrate

vineri, 11 martie 2011

Metoda 20

Salutare,

Asa cum am anuntat si in postarea anterioara, va prezint azi o metoda prin care in 20 de pasi puteti transforma un depozit initial de 50 RON intr-un castig de 4414 RON. Cuvintele de ordine pentru aceasta metoda sunt rabdare si siguranta. Cei 20 de pasi se pot intinde pe parcursul unei luni, a doua sau chiar pe o perioada mai lunga, in functie de evenimentele pe care se pariaza. Algoritmul ei este unul simplu. Practic, se pariaza de fiecare data jumatate din suma disponibila, pe un eveniment sau mai multe evenimente cu o cota totala de 1.50. Cota a fost aleasa gandindu-ma la un risc cat mai scazut, rezultat dintr-un numar cat mic de evenimente pariate, dar si la un castig rezonabil in timp. Astfel, primul pas este reprezentat de parierea a 25 RON, pe o cota de 1,50. Castigul rezultat, 37.5 RON se aduna cu cei 25 RON ramasi din depozitul initial de 50 RON, rezultand un depozit nou (banca) in valoare de 62.5 RON. In metoda prezentata de mine se repeta acest procedeu de 20 de ori, insa metoda nu are o limita de miza initiala sau pasi. Ideea de a paria mereu jumatate din suma ofera posibilitatea de a salva jumatate din suma, in situatia neplacuta in care pariul de la un anumit pas nu este castigator. In imaginea de mai jos va prezint intr-un tabel o simulare a celor 20 de pasi, cu o situatie a bancii dar si a mizei fiecarui pas:


In postarile urmatoare, voi aplica metoda oferind pentru fiecare din cei 20 de pasi predictii ce sper a se dovedi castigatoare.
Mentionez ca valorile din tabel corespund pariurilor in sistem online, pariuri care au marele avantaj de a fi scutite de impozitare, miza fiecarui bilet regasindu-se in totalitate in valoarea eventualului castig. Ca si avantaje suplimentare ale acestei variante pot aminti si oferta mai bogata de evenimente, diferitele bonusuri de care puteti beneficia (la depunere, la recomandare, bonusuri aniversare) precum si accesul mai rapid la diferite evenimente pariate.
Urmariti cu atentie predictiile si mult succes!

Un comentariu: