"Stiu ca nu stiu nimic, si nici macar asta nu stiu..." - Socrate

vineri, 11 martie 2011

Metoda 20 Pasul 1

Bine v-am regasit!

Dupa ce in postarea anterioara am descris pe larg metoda, a sosit momentul in care o aplicam si in practica.
Asadar, pornim de la un depozit initial de 50 RON. Conform metodei, pariem din ei 25 RON pe o miza de 1,5.Pasul 1 este reprezentat de pariul de mai jos:

Meciuri:
12.03.2011 ora 17.00 Vaduz - Kriens (Challenge League Elvetia) - victorie Vaduz, cota 1,35
12.03.2011 ora 17.00 Hapoel Tel Aviv - Bnei Sakhin (Ligat ha'Al Israel) - victorie Hapoel Tel Aviv, cota 1,20
Cota totala: 1,62
Miza: 25 RON
Castig: 40,5 RON

In primul din meciuri, echipa gazda, Vaduz, intalneste in cadrul etapei a 19-a din a doua divizie elvetiana, formatia Kriens. Partida, disputata pe stadionul Rheinpark Stadion din Vaduz se anunta a fi un pentru gazde un bun prilej in a bifa un nou succes care sa-i aduca mai aproape de promovarea pe care se pare ca o tintesc in acest sezon. Cu un total de 42 de puncte acumulate pana in prezent, si simtind in ceafa rasuflarea celor de la Lugano, formatie aflata in acest moment pe locul 2 in clasament cu un total de 40 de puncte, cei de la Vaduz nu isi permit sa faca nici un pas gresit, victoria fiind cuvantul de ordine. Parcursul bun inregistrat in aceasta editie de campionat se reflecta in totalul de 14 victorii si doar 4 infrangeri inregistrate in cele 18 etape disputate pana in prezent. De partea cealalta, oaspetii de la Kriens, ocupa in acest moment un linistitor loc 10, cele 20 de puncte acumulate pana in prezent situandu-i la 8 puncte de primul loc retrogradabil. Parcursul din deplasare al oaspetilor este unul fluctuant, din cele 8 meciuri disputate pana acum, pierzand 4, terminand 2 la egalitate si castigand 2. Ultimele 5 etape disputate de catre cele doua echipe aduc 4 victorii si o singura infrangere pentru Vaduz, de partea cealalta Oaspetii inregistrand 3 infrangeri, un egal si o singura victorie. Asadar, pronostic 1 solist, victorie pentru Vaduz.

Al doilea meci al biletului ne aduce pe Bloomfield Stadium din Tel Aviv. Gazdele acestei partide, Hapoel Tel Aviv, formatie aflata in acest moment pe locul 2 al clasamentului, primesc vizita celor de la Bnei Sakhin, ocupantii locului 14 in clasament. Distanta de 2 puncte, ce ii separa pe cei de la Hapoel Tel Aviv de primul loc, ocupat de Maccabi Haifa este una recuperabila, in conditiile in care sincopele si rezultatele negative vor fi evitate. Cu un parcurs bun in ultimele 5 partide disputate (4 victorii si o singura infrangere), gazdele acestei partide pornesc ca favorite in fata oaspetilor, cu o singura victorie, doua egaluri si doua infrangeri inregistrate in ultimele 5 intalniri. Din 12 meciuri disputate in acest campionat pe teren propriu, Hapoel a castigat 9 si a terminat 2 partide la egalitate, inregistrand o singura infrangere. De partea cealalta, Bnei Sakhin a suferit 7 infrangeri, a terminat doua partide la egalitate, castigand doar 3 partide in deplasare in aceasta editie de campionat. Partida de maine nu poate avea decat un singur castigator, Hapoel Tel Aviv.

Multa bafta tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu