"Stiu ca nu stiu nimic, si nici macar asta nu stiu..." - Socrate

duminică, 13 martie 2011

Metoda 20 Pasul 2

Buna dimineata!

Pentru pasul 2 al metodei am ales 3 meciuri, in care gazdele sunt favorite clar, au un parcurs bun pana in prezent si motivatii suplimentare pentru a invinge in partidele de azi.Depozitul din prezent este de 65.5 RON. Iata cum arata meciurile pasului 2:

Meciuri:
13.03.2011 13.30 AC Milan - Bari, victorie AC Milan, cota 1.18
13.03.2011 19.00 Fenerbahce - Konyaspor, victorie Fenerbahce, cota 1.18
13.03.2011 15.00 PAS Giannina - Kallithea, victorie PAS Giannina, cota 1.16
Cota totala: 1.61
Miza: 32 RON
Castig: 51.68 RON

Primul meci al zilei ne aduce la Milano, unde, pe stadionul Giuseppe Meazza, unde gazdele, lider in Serie A, primesc vizita lanternei rosii. Meciul se anunta a fi un galop de sanatate pentru Milan, care, dupa egalul de ieri inregistrat de rivala Inter, are sansa de a mari la 7 puncte distanta dintre ele, diferenta ce se poate dovedi hotaratoare in lupta pentru titlul de campioana. Cu 9 victorii, 3 egaluri si doar 2 infrangeri, gazdele nu par sa intampine azi nici o dificultate in a castiga partida, Bari avand in deplasare o linie dezastruoasa, cu 11 infrangeri, 2 egaluri si o singura victorie. Mai mult decat atat, in ultima intalnire directa, disputata in Cupa Italiei in ianuarie 2011, la Milano, AC Milan a invins cu un sec 3-0 oaspetii de azi. Asadar, victorie pentru AC Milan in meciul de azi.

Dupa vizita din Italia, ajungem in Turcia, unde liderul Fenerbahce primeste vizita celor de la Konyaspor, penultimul loc in campionat. Cu 5 victorii in ultimele 5 partide disputate, dintre care 2 obtinute in fata celor de la Besiktas si Kayserispor, contracandidate in lupta pentru un loc fruntas, Fenarbahce tinteste in meciul de astazi o noua victorie, prin care sa egaleze la puncte liderul din prezent al campionatului, Trabzonspor. De partea cealalata, oaspetii de la Konyaspor, cu un singur egal si 4 infrangeri in ultimele 5 meciuri, par a fi condamnati la retrogradarea in 1. Lig, divizia secunda a turcilor. Ultimele 8 intalniri directe dintre cele doua formatii au avut o singura invingatoare, galben-albastrii de la Fenerbahce, formatie care din cele 12 partide disputate in acest sezon acasa, a castigat 10 terminand doar 2 la egalitate. Pronostic 1, victorie pentru Fenerbahce.

Excursia noastra de azi se incheie in Grecia, unde pe Stadio Zosimades din Ioannina, liderul PAS Giannina primeste vizita celor de la Kallithea, ultimul loc din Football League. Ca prima diferenta, in timp ce PAS Gianinna a acumulat pana in prezent 58 de puncte, Kallithea are pana in acest moment un total de doar 17 puncte. Cu 11 victorii si un singur egal din ultimele 12 partide disputate acasa, PAS Gianinna are o singura varianta in meciul de azi, victoria, pentru ca simte in ceafa rasuflarea celor de la Panaitolikos, aflati la doar 3 puncte distanta. Ultimele 5 intalniri dintre cele doua formatii au insemnat 4 victorii pentru PAS Giannina si o singura victorie pentru oaspetii de azi, memorabil fiind meciul din 25.01.2009, al carui rezultat a insemnat o victorie cu 8-1 pentru cei de la PAS Giannina. Asadar, speram si azi intr-o victorie la scor a celor de la PAS Giannina.

Mult noroc tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu